Con Ta Bai?
Door: Daniëlle
25 Oktober 2006 | Aruba, Oranjestad
Hoe gaat het met jullie daar in Nederland? Begreep dat het weer nu echt wat minder aan het worden is! Hier niet, haha!!!
Af en toe wel een flinke regenbui, echt super hard en dan liggen de wegen vol met plassen en kun je moeilijk rijden. Maar de volgende dag schijnt de zon dan weer volop en is het zo weer droog kunnen we weer heerlijk naar het strand! Leuk dat ierdereen zoveel reacties schrijft, kan ik jullie ook een beetje volgen daar in Nederland!
De afgelopen week is heel snel gegaan. We hebben woensdagavond nog even Wen haar laatste avond gevierd. Lekker uit eten geweest en wat gedronken in de kroeg. Was erg gezellig. Donderdagavond hebben we Wen weggebracht en weer afscheid genomen! Was wel even raar, was natuurlijk niet de bedoeling dat we haar ook zo'n lange tijd niet zouden zien! Dus was wel even raar. Maar vrijdagochten hebben we weer vervanging gehaald :D Kate, vriendin van Dor en Wen kwam ons bezoeken voor een lang weekend! We hebben meteen wat van de stad laten zien en zijn later uit geweest, wat erg gezellig was, we waren pas om 06.00 uur thuis. Aardig moe de volgende dag zijn we naar het strand gegaan waar Kate haar ogen uitkeek. We hebben heerlijk de zonsondergang gekeken die hier echt super mooi is!
Later zijn we weer uitgeweest en even naar het casino. Echt super mooi! Heel leuk om al die dikke amerikanen te zien zweten daar!
Zelf niets gedaan, heb mijn geld hard nodig voor het vakantie vieren hier :D
Verder zijn we hier en daar naar het strand en de kroegen geweest met Kate het hele weekend! Maandag zijn we ook nog naar de Butterfly farm geweest en dat was echt super mooi! Hele mooie vlinders gezien. En het hele verhaal gehoord over de vlinders. Was echt heel leuk! We hebben Kate gister weer weggebracht. Ze wilde niet naar huis, vond het hier veel te leuk! Haha dat begrijp ik!
We zijn blij dat wij hier nog een paar maanden kunnen zijn!
Verder hebben we gister even met onze baas gesproken over het werk. De pakken zijn nog niet binnen. Die komen 30 oktober dus vanaf dan gaan we werken. Heel vervelend hebben we dus nog een week vakantie :D
We gaan deze week nog even dingen doen waar we later misschien niet zoveel tijd meer voor hebben, en dat is oa paardrijden, naar de struisvogelboerderij (grote vogels, dus ben benieuwd, haha) naar de naturel pool en nog even van het stappen genieten natuurlijk! Dus we gaan ons deze week zeker nog vermaken!
We hebben gister ook afscheid genomen van een paar meiden die we hier hebben leren kennen. Wel heel apart, je ziet echt mensen komen en gaan. Je leert hier ook zo snel mensen kennen, echt leuk is dat! We hebben nu al aardig wat mensen waar we mee omgaan en leuke dingen mee doen. Dus dat komt helemaal goed!
Miran, die hond is van Debby en Bert (waar we wonen) soort waakhond, wel lief beest! Maar neem er thuis nog steeds geen, haha!
Wen, fijn dat de vlucht goed is gegaan! Fijn om weer thuis te zijn? Gefeliciteerd met je baan ook!
Fam. vd Zaken, wat leuk dat jullie me volgen! Alles goed daar?
En wat ierdereen vraagt of onze kleding; ja ik zal zo snel mogelijk foto's op de site zetten! Ben benieuwd wat het wordt haha!
Nou mensen ik ga nog even een weekje vakantie vieren en dan beginnen met werk. Laat dan weer snel wat van me horen!
Veel liefs
Dikke kus
25 Oktober 2006 - 16:52
Wen:
Leuk leuk leuk om het zo te lezen :-)
Ben blij dat het zo goed met jullie gaat meiden!!
Geniet nog van jullie vakantie!
Dikke knuffel X -
25 Oktober 2006 - 21:18
Yfie:
haha, suc6 met de vogels :)
en na t paardrijden zal je wel moeilijk lopen...
have fun! spreek je op de mail!
dikke kusss yf -
26 Oktober 2006 - 20:48
Niels:
Hopi bon, mi dushi, haha
Nu ik al die leuke foto's zie krijg ik ook weer zin om daar te zijn, maar ja tis nie anders. Vandaag was t 21 graden hier en morgen 21 tot 24 dus wij mogen ook niet klagen denk ik.... Ga mijn zwembroek maar weer opzoeken, haha.
Tot snel
Niels -
27 Oktober 2006 - 13:49
Adri:
Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ook leuk je zo te volgen. Ik ben wel reuze benieuwd hoe zo'n "typisch hollands"pak je staat. Zien we wel op de foto's straks. Je kan in ieder geval er zelf een invulling aan geven da's wel leuk. Meiden, veel plezier en we denken aan jullie.
Kusjes van Rinus en Adri -
28 Oktober 2006 - 12:01
De Boompjes:
Hey D,blij dat je het naar je zin hebt!Hier is ook alles goed!Nick probeerd al te gaan staan,dus zal wel lopen als je terug bent!Goed nieuws wij hebben vanaf 16 nov. zelf internet!Kunnen we tenminste veel contacten!En we hebben een auto!Gaat goed dus!Nou nog veel plezier en contacten snel weer!Dikke kus Paul,Ils en Nick -
28 Oktober 2006 - 17:07
Mier:
Hey D,
Klinkt weer goed allemaal!! Nog geen heimwee?
Hier is het inderdaad kouder aan het worden, vanavond gaat wel de klok een uurtje terug. Lekker uitslapen!!! Ben druk aan het leren op het moment, weinig zin in :(
Kijk maar uit met die struisvogels ;)
Nog veel plezier,
Liefs -
30 Oktober 2006 - 18:53
Ralph:
hey daantje
zie aan de foto's dat jullie het erg naar je zin hebben! succes met t 'harde' werken daar :)
grtzz ralph -
31 Oktober 2006 - 10:46
Femke:
ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Het wordt hier inderdaad kouder, maarja... weer een goede reden om nieuwe kleren te kopen. Wij krijgen dit weekend een nieuwe auto! Verder hard aan het werk. Best druk die extra baan :)
Nog veel plezier,
x -
02 November 2006 - 09:30
Oma:
Lieve Daan
Wat heb jij het leuk!
Ben benieuwd hoe je werk zal zijn. Hier alles goed.
Mijn verjaardag was reuze gezellig.Ik ga zo naar de gym. Even opladen.
Heel veel liefs, Oma