One happy Island
Door: Daniëlle
04 Oktober 2006 | Aruba, Oranjestad
Ben er nu toch echt!
Reis ging prima, wel lang maar wel goed, met 2 films en veel eten!
Bedankt voor jullie reacties allemaal!
Vandaag voor eerst in de auto gereden, ging goed! We hebben een hele leuke jeep voor ons zelf..
Al van het landje gezien, maar nog lang niet alles!
Vanavond hebben we meteen al een bbq van Debby en Bert, waar we bij wonen, heel gezellig en leuk huisje! Daarna gaan we met een aantal naar de kroeg.
Vrijdag hebben we meteen al de 1e Fullmoon party.. veel zin in!
Nou alles gaat goed hier en ik laat snel weer wat van me horen.
Oh en ik heb inmiddels een simkaart dus jullie kunnen me bellen
nr. 002977473206
Tot snel!
XXXX
06 Oktober 2006 - 10:41
Ingrid:
Hi Daan veel plezier vanavond met fullmoon party, kijk je uit voor de weerwolf, spreek je later dikke kuzzz Ing. -
06 Oktober 2006 - 18:16
Yf:
hey daan!! heb net pas m computer dus denk stuur ff een bericht. bedankt voor je berichtje, ook groetjes van hier!veel plezier vrijdag op t feessie!
dikke kus yf en ralph -
06 Oktober 2006 - 21:42
Femke:
He D,
Ben blij dat je reis goed is gegaan. Zo te horen zit je al aardig op je plek. Hoe was de fullmoonparty?
veel plezier,
x Femke en Arwin -
06 Oktober 2006 - 21:45
Femke:
haha,
ik dacht er helemaal niet over na dat het bij jou pas 17.42 is! Jouw party moet nog beginnen. Nou feest ze en eet smakelijk.
Ik ga zo slapen, want moet om 6 uur op om te werken.
liefs Femke -
07 Oktober 2006 - 11:53
Miranda:
He Daan,
Goed te horen dat je helemaal veilig bent aangekomen:0
Klinkt goed allemaal, en hoe was je full moon party?
ik zal je nummer in mijn mobiel zetten!!!
enjoy
liefs -
07 Oktober 2006 - 12:16
Adri En Rinus:
Fijn dat je goed bent aangekomen op Aruba. Klinkt goed wat je allemaal van plan bent. Pas goed op jezelf, kusjes. Rinus en Adri -
07 Oktober 2006 - 15:38
Oma:
Daan, zo te horen is het daar genieten. Heb je al een baantje? Of wacht je daar nog mee? Fijn dat je het zo leuk hebt.
Liefs, oma. -
08 Oktober 2006 - 12:12
Rinus:
Hoi Daniëlle,
Van Adri al gehoord dat je goed bent aangekomen. Zo te zien vermaak jij je prima. Houden zo.
Groetjes, Rinus -
10 Oktober 2006 - 17:54
Yf:
hey wijffie,heb net hollands next topmodel gekeken, die marcia is eruit, die blanke alternatieve met dat korte haar.was wel een leuke aflevering..jammer dat we niet meer samen kijken :(
kan je me aub zo snel mogelijk mijn bestanden van school mailen? dan kan ik ermee verder (zie verder je mail).
dikke kus -
11 Oktober 2006 - 05:39
Ger:
Hé Daan,
Leuk dat het naar je zin hebt. Wat jammer dat Wendy weggaat, maar als je je niet fijn voelt op een plek dan moet je er ook niet blijven. Jullie blijven dan toch wel?
In ieder geval veel plezier.
Dikke kuzz Ger
ps. Al werk gevonden?